Jak začať hrať

07.02.2012 10:14

 

V prípade že vás táto hra zaujala je čas ju začať hrať. Ľudia však často nevedia ako na to, a práve o tom by som tu rád napísal niekoľko riadkov.

V prvom rade by som rád upozornil aby ste si nekupovali minecraft na aukru, zbytočne riskujete. Ľudia totiž začali na aukre predávať prémiové darčekové kódy kúpené za peniaze z kradnutých kreditných kariet a hacknutých paypal účtov. Takéto účty však môžu byť časom deaktivované. Preto zbytočne neriskujte a kúpte si oficiálny účet.

Oficiálny spôsob nákupu minecraftu prebieha cez nákup darčekových kódov z oficiálnej stránky minecraft.net. Možnosť platby prebieha pomocou kreditnej karty alebo paypal účtu. Prípadne existujú český sprostredkovatelia ktorý vám platbu sprostredkujú ak nemáte ani kreditnú kartu ani paypal účet. Za kvalitu týchto služieb však táto stránka neručí. Stiahnuť si samotnú hru minecraft je možné na oficiálnych stránkach minecraft.net. Na nej nájdete všetky potrebné distribúcie. Jak verziu pre Windows , tak aj verziu pre fanúšikov tučniaka (linux) ako aj verziu pre mac.

Tak neváhajte pripravte si vaše kreditné karty a paypal účty a zahrajte si minecraft ešte dnes. Jej cena je skutočne ešte stále symbolická keď vezmeme do úvahy množstvo kvalitne stráveného času ktoré vás v hre čaká.